Friday, 12 September 2014

Onko lääketiede vihdoin kohdannut voittajansa?

"Aurataan tosta sun enkelistä lumet huspois, ja sitten korjataan sen jäsenet kalevalaisesti värikiviterapialla"
Katsokaa näitä avaimia. Nämä avaimet ovat Mersun tämän vuoden malliin. Ei minulla olisi näitä avaimia, jos en puhuisi totta. Eikö näin? Maksaisitteko te kaverille, joka valehtelee teille? Rahaterapia! anna rahaa meille, paranet. Näin on sanottu, ja tämä pitää tavallaan paikkansa. Jo muinaiset persialaiset tiesivät tämän.

"Koululääketiedekin on alkanut tunnistamaan rahan mahdollisuudet"
Sit semmonen feng shui sammakko millä on kolikko suussa kuvaksi. Kolikkosammakko. Rekrytoimalla kolme ystävääsi saat hoidon puoleen hintaan. Heidän rekrytessä kolme saat hoidon 1/4 hinnalla jne. Vain puolen suvun rekryllä saat kiillotettua sielusi ja parannettua olosi lähes ilmaiseksi.

"Send money now, heal, heal" 
Rahaterapiassa lähestymme holistisesti talouttasi. Terve maksusuunnitelma, terve sielu. Myös kristillisessä perinteessa ja uudemmissa hengellisissä piireissä (Scientologia) rahaterapialla katsotaan olevan todellisia vaikutuksia

"Tämä hoitomuoto auttoi myös Tom Cruisea" 
Rahaterapia yhdistää monta perinteistä sielunhoitamismuotoa yhdeksi kokonaisuudeksi, ja näin lähestyy terveyttä holistisesti. "Nykylääketiede yrittää vain poistaa symptoomia kuten esimerkiksi maksakirroosia, tai syöpää.""Rahaterapiassa lähdemme siitä, että talous on osa terveyttä."

"Kevyt lompakko johtaa kevyeen oloon"
Esimerkiksi varakkaat ihmiset ovat usein terveempiä, ja he myös todistetusti käyttävät enemmän rahaa kuin köyhät.Antaminen hyväntekeväisyyteen on arpapeliä, niistä ei tiedä koskaan mihin rahat menevät. Antamalla meille autat suoraan itseäsi!

"Älä ole se 1%, ole 100%"
Rahaterapia suojaa homojen levittämältä enkelintappokaasulta. Ne on semmoisia valkoisia lentokoneita missä ei ole tunnuksia. Antakaa miehelle tonni, niin parannutte hetkeksi. Pitää muistaa noitten valtionvirastojen fasistiset säädökset. Raha on kuin sokeri, sitä haluaa lisää ja lisää. Ainoa tapa siitä pääsemiseksi on lahjoittaa kaikki pois

"freudian slap me with that sausage"
Investigatiivinen journalisti ratkoo kemikaalipolkuja. Koskaan ei ole myöhäistä.