Saturday 21 April 2018

Tällä helpolla vinkillä tuplaat tulosi

Oletko viime aikoina ollut hieman taloudellisesti ahtaalla? Joudutko budjetoimaan leivän ja oluen välillä?

Enää tätä ei tarvitse tehdä sanoo itseoppinut kirjeyliopiston tohtori. "Monet laskevat leivän, oluen kotona ja oluen ravintolassa välistä eroa. Esimerkiksi oluen juominen kotona yksinään itsemurha-ajatusten kanssa tulee halvemmaksi kuin maksaa samasta itsetuhoisasta vimmasta Popedan tahdissa. Useiden ravintoloiden materiaalikate on 25-45 prosenttia, jolla on hyvä perustella 3-10 prosentin myyntivoittoa. Sama raha mikä menee ahneitten pienyrittäjäkapitalistien voitontavoitteluun voidaan helposti kuitata gämbläämällä", sanoo arvostusta hakeva kirjeyliopiston tohtori, joka mainitsee yliopiston nimen useasti haastattelun aikana. Koska kirjeyliopisto ei suostunut maksamaan meille mainoksusta, emme mainitse yrityksen nimeä ollenkaan.

Tutkiva journalistimme laskikin, että jos pistää koko omaisuutensa likoon rulettipöydässä punaisen tai mustan puolesta tuplausmahdollisuudet ovat hieman alle puolet tilastollisesti Tämä tarkoittaa, että täysin holtiton rahanhallinta voi johtaa hyvällä tsägällä mittaviin lisätuloihin.

Toimittajamme onkin tämän uuden, vallankumouksellisen idean takia ryhtynyt pyytämään kuukausipalkan sijasta förskottia eli ennakkopalkkaa tulevaisuudessa tehtävästä työstä, että julkaistavan sanamäärän perusteella maksettavaa palkkiota. Päätoimittaja on suostunut jälkimmäiseen.

-Klikkausprostitoitu, työryhmä.

No comments:

Post a Comment