Saturday 26 September 2015

TrueCoin on uusi BitCoin


Kaikki varmaan tietää BitCoinin maagisen tarinan. Täysin pankkimaailman ulottumattomissa oleva pieni virtuaaliraha, jonka arvo oli aluksi vain 10 senttiä per kolikko, ja sitten se oli muutaman vuoden jälkeen 1200 dollarin arvoinen? Eikö harmitakin kun et silloin sijoittanut siihen?

Tapasin tässä yksi päivä mun uuden bisneskumppanin Jaakon, joka on maailmaa kiertänyt kolminkertainen tohtori, mm. kauppatieteissä ja tietokonetieteissä. Hän on myös käynyt Harvardin yliopistossa useita kertoja. Jaakko on Timon hyvä kaveri. Timo taas on hyvin avulias hyväntekeväisyyden tukija, ammattimainen hieroja, sekä menestyvä liikemies useilla eri aloilla. Timo puhui aluksi jostain sen uudesta bisneskuviosta, ja esitteli sitten Jaakon kun käytiin yhtenä torstai iltapäivänä pippuripihvillä Rossossa.

Jaakko on todella hillitty persoona. Hänestä vain loistaa se, että hän tietää miten liike-elämä oikeasti toimii. Me mentiin Jaakon kanssa sitten tapaa sen muita liikekumppaneita ja Timokin oli mukana. Mentiin yhteen yökerhoon, missä oli pelkästään näitä TrueCoinilaisia. Mä en aluks edes ymmärtänyt mikä TrueCoin on ennen kuin mulla kerrottiin, että se on uusi BitCoin paitsi parempi.

Itse en ymmärtänyt mitään tästä, mutta mä oon kyllä aina halunnut ymmärtää miten tää ekonomia toimii. Sit paljastui, että nää kaikki kaverit on käynyt TrueAcademya, missä opiskellaan nimenomaan ekonomiaa, eli sitä miten talous oikeasti toimii. Eli kaikki ne kysynnän ja tarjonnan lait, ja sit se WinCapita. Jaakko kertoi tosi hyvin, että WinCapitan ongelma oli se, että niillä ei ollut lakimiehiä varmistamassa, että kaikki menee oikein. TrueCoin ei ole mikään yhden miehen yritys, vaan siinä on mukana vaikutusvaltaisia ja osaavia lakimiehiä, mitkä on varmistanut sen, että kaikki menee lain kirjaimen mukaan.

Ei se ole yhteensattumaa, että tiettyjen koulujen oppilaat vain sattuvat olemaan miljonäärejä. Moni näistä kavereista oli todella köyhistä perheistä. Yksikin oli vain ammattikoulun autonhuoltolinjan käynyt kaveri, mutta silläkin oli kolme kämppää ympäri Eurooppaa. Ei lehdet hänestä kirjoita, kun se ei toimi silleen toi talous. Mitä nämä kaverit tekee, niin ne sijoittaa pieni summia pienillä riskeillä, mutta saa isoja tuloksia.

Nää kaikki siis on mukana tässä TrueAcademyssa, ja siellä on semmoisia taloustieteilijöitä, mitkä epäili, että BitCoinista ei voi tehdä parempaa, mut ne sitten haastettiin siihen, että miksei voi tehdä parempaa. Ja ne oli muodostanut tämmöisen työryhmän, joka tutkittuaan BitCoinin kaikki ulottuvuudet tajus, että hei, tästähän voi tehdä parempaa. Ne oli kuitenkin taloustietelijöitä, ja ne keklas tän, että vuoden 1965 Jaguareja on tehty vain tietty määrä, ja niiden arvo kasvaa koko ajan huutokaupoissa, koska niitä autoja on vain vähemmän ja vähemmän. Sitähän rahakin on. Se on sitä arvokkaampaa, mitä vähemmän sitä on. BitCoinia on vain tietty määrä, ja sitä syntyy vain tietty määrä joka vuosi.

TrueCoin on taloustieteilijöiden kehittämä Jaguarin ja BitCoinin yhdistelmä. Nää taloustieteilijät kehitti siis uuden ja paremman version BitCoinista. Niillä on nyt toimintaa jo Kiinassa, Mexicossa, Lontoossa ja Japanissa. Mun keho vaan särisee kun oon päässyt mukaan. Kiinassa on jo viisikymmentätuhatta eri ryhmää TrueCoinin kanssa. Kiina on maailman talousveturi. Edes BitCoin ei oo muodostanut niin montaa eri ryhmää Kiinassa kuin OneCoin.

Mä ostin itselle yhden koulutuspaketin 200 eurolla, vähän niinku silleen, että kokeilumielessä. Mä sain kolme Black Diamond Tokenia sillä, jolla pysty ostaa kolme hyvää talouden e-kirjaa, ja jokaisesta kirjaostosta mä sain 100 TrueCoinia. Nyt kun mä oon ollut tuolla TrueNasdaq (suom. TruePörssissä), niin yhden TrueCoinin arvo on jo sinä aikana noussut 95 senttiin. Mun 200 euroa on siis nykyään näitten kirjaostojen ansiosta jo 300 Truecoinia, eli oon jo rikastunut melkein sadalla eurolla, enkä ole vielä edes lukenut näitä kirjoja esilukua pitemmälle! Tässä on siis taloustieteilijöitä mukana, jotka on miettinyt jo koko homman jo valmiiksi.

Mä mietin, että olisin myynyt tosta noi 200 TrueCoinia pois, niin nappaisin noi 200 euroa takaisin. Jaakko kyllä kertoi sen hyvin, että BitCoinin arvo nousi tosi nopeasti ja paljon, ja osa myi BitCoininsa pois kun sen arvo oli vasta 10 dollaria kappale. Ne kaverit sai sadankertaisena sijoituksensa takaisin, mutta olivat vain sijoittaneet kympin. Eli ne oli vähän semmoisia pikavoittojen hakijoita. Ne sai tonnin, kun ne olis voinut saada miljoonan.

BitCoini pompsahti kuitenkin 1200 dollariin. Ne, jotka eivät myyneet, niin he tienasivat yli tuhatkertaisesti sijoituksensa! Tyhmäähän se olisi myydä nyt, tai siis tyhmää, jos ymmärtäis vähän taloutta niinku nää taloustieteilijät, jotka tän on kehittänyt.

TrueCoinissa parasta on kuitenkin rahan lisäksi se, että miten paljon sillä voi jo tehdä. TrueCoin arvo nimittäin kasvaa, mitä enemmän sillä on käyttäjiä, koska TrueCoinia on silloin vähemmän.

Nää taloustieteilijät oli nimittäin kehittänyt tämmöisen systeemin, mitä kansainväliset pankit käyttää tahkoessaan rahaa niiden johtajille, että sitä rahaa voi tehdä velaksi, mutta TrueCoin onkin täysin velaton raha. Se on kryptokurrensi. Nää fiksut tyypit rakensi siihen mukaan semmoisen osan, että jos myy 10 TrueCoinia sadalla eurolla jollekin, niin järjestelmä tuottaa 50 TrueCoinia myyjälle, ja ostajalle yhden lisää. Järjestelmä toimii tosi simppelisti. Tarttee olla kaksi ns. jalkaa.

Jalka on vain kuvaus, koska ihmisellä on kaksi jalkaa. Ajatellaan silleen, että on vasen jalka, ja jos sä myyt sille sun jalalle 10 TrueCoinia, niin se jalka laittaa sata euroa systeemiin, ja sitten kaksi sataa TrueAcademyyn, niin se järjestelmä synnyttää samalla tavalla kuin nämä isotkin pankit niin 50 TrueCoinia suosittelijalle eli sen jalan vartalolle ja se ostaja saa kolme Black Diamond Tokenia, millä se voi ostaa näitä taloustiedekirjoja, ja jokaisesta kirjasta se saa jo sen 100 TrueCoinia. Tietenkin sen TrueCoinin arvo romahtaa vähän sillä, että syntyy lisää rahaa, mut niinhän muutkin pankit toimii. Se nokkela homma on se, että käyttäjien määrä lisääntyy ja TrueCoinin arvo itseasiassa kasvaakin.

Jotta järjestelmä estäisi samanlaisen ahneuden kuin mitä isot pankit tekee, niin jokaisella pitää olla kaksi jalkaa vähintään, jotta kukaan ei syö toisten rahoja. Eli se tarkoittaa sitä, että ekan jalan, esimerkiksi vasemman jalan, TrueCoinit ovat 70 prosenttia oikean TrueCoinin arvosta ellei myyjä hanki toista jalkaa, tai vasen jalka hanki vähintään kaksi omaa jalkaa. Nää taloustieteilijät kutsuu niitä varpaiksi, mutta pääidea on se, että kun lähtee tähän mukaan nyt, niin voi olla jo rikas ihan kohta.

TrueCoinia syytetään huijaukseksi, mutta oikeita huijareita ovat ne pankit. TrueCoin toimii ainoastaan auttaakseen kaikkia rikastumaan eikä vain sitä yhtä prosenttia. Se yksi prosentti tekee kaikkia hienoja hammastahnamainoksia, ja me kaikki ostetaan niitä, vaikka oikeasti se halpakin hammastahna olisi ihan riittävä.

Tekisikö huijaus oikeasti tämmöisen logon? Tekisikö?


No comments:

Post a Comment